Responsive Webdesign

Har du brug for, at dit website bliver responsivt? En responsiv hjemmeside betyder, at din hjemmeside tilpasser sig alle devices (PC'er, tablets, mobiler). Dette gør, at man skaber en optimal oplevelse for brugeren, der tilgår ens hjemmeside.

Hvorfor et Responsive Design?

Antallet af devices stiger, og mange bruger ikke længere kun deres PC'er til at surfe og shoppe på nettet. At tage højde for, at dine besøgende kommer fra andre devices end en computer, bør være en del af din online strategi, da det ellers vil resultere i tabte kunder.

Jeg udvikler responsive websites, hvori jeg koder efter princippet 'mobile first'. Dette betyder, at jeg koder "fra bunden", hvorved jeg sikrer mig, at det til at starte med fungerer perfekt på de små skærme, hvorefter det bruges som fundament og udgangspunkt for at imødekomme de større skærme.

At lave et responsivt website betyder, at du tænker og tager hånd om dine brugere, og du/I fremtræder mere seriøse. Er dit website optimeret til alle skærmstørrelser? Hvis ikke, skal du være velkommen til at skrive en mail til mig eller give mig et ring.

Hang on!