Det er mig der gemmer mig bag skærmen

Hej, mit navn er Nicky Christensen.

Jeg er en kreativ, digital frontend-/webudvikler med mange ideer og gå-på-mod, baseret i Århus, og med over 10 års erfaring i den digitale branche. Til daglig arbejder jeg som nævnt som frontend-/webudvikler hos Creuna Danmark. Så mangler du en lækker webløsning, så kontakt endelig Creuna :) 

Personligt har jeg det sorte bælte i at udvikle flotte digitale løsninger, der er  kreative og ikke mindst skaber værdi og resultater. Alt i alt er min hverdag er krydret med kode, kreativitet og udfordringer.

Fe seneste mange år har jeg opbygget et stort kendskab til og ikke mindst en glæde for lækkert, funktionelt webdesign, flot og lækker kode, der udmunder i smukke, digitale løsninger, som skaber værdi. Jeg har en hang til god kaffe og Coca Cola, nørderi, iværksætteri, online markedsføring, fodbold og fitness, og så er jeg ovenikøbet en haj i et køkken hvis jeg selv skal sige det! :) 

Dertil kan jeg også nævne at jeg ejer og driver webshoppen: byPlayart som mit lille fritids/hobby projekt hvor jeg sælger eget designede plakater, samt driver jeg også et par forskellige affiliate sites, blandt andet NemtMåltid - Måltidskasser

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at lure mit CV eller følge mig på Twitter

Korte facts


8400 Kaffe
100++ Løsninger
30 Er min alder

Ka' lidt af hvert


Frontend Udvikling HTML5 CSS3 Sass/Less Responsive Webdesign jQuery Javascript Angular JS Knockout JS GSAP/TweenMax Grunt & Gulp Razor JSON Umbraco Dynamicweb Wordpress / Woocommerce ASP.NET C# Performance Optimering SEO Social Media Photoshop UX - Usablity Google Analytics/Adwords/Tag Manager 23 Video / Youtube GIT / TFS / Subversion Webshop/eCommerce
Hang on!