Freelance webudvikler

Jeg er en freelance webudvikler/-designer, som har mange års erfaring i webbranchen. Jeg har lavet websites, webshops, responsive webdesign og webapps for bare at nævne nogle.

Jeg har arbejdet professionelt i over 7 år ved bl.a. et af Danmarks førende digitale bureauer, DIS/PLAY. Jeg arbejder altid yderst dedikeret, og jeg har stor glæde ved at skabe flotte og funktionelle hjemmesider. I de mange år jeg har arbejdet professionelt med webudvikling, har jeg opbygget et stort kendsskab til mange af de populærer CMS- og Webshopssystemer. Jeg har stor erfaring med systemer som Umbraco, Dynamicweb, Sitecore, Wordpress, Dynamicweb eCommerce, uCommerce, Magento, Wordpress WooCommerce samt større såvel som mindre websites og webapplikationer.

Jeg har blandt andet arbejdet med kunder som Cinemaxx, Red Barnet, Arbejdstilsynet, Forbrugsforeningen, Birgitte Hempel, Brenderup Trailers, RMIG, Silkeborg Kommune og mange andre. Se evt. mere under mine referencer eller på LinkedIn.

De opgaver, jeg er særligt god til at løse, er:

Mangler du en freelance webudvikler/-designer som mig til en ny hjemmeside/webshop, eller har du brug for hjælp til en anden opgave, skal du være meget velkommen til at skrive en mail til mig eller give mig et ring.

Hang on!